Työpaikkaohjaajana toimiminen 30 osp

Ammattiala
Monialaiset koulutukset
Opiskelutapa
Verkko-opiskelu
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Koulutuksen laajuus max
30 osp

Kenelle?

Tämä tutkinnon osa soveltuu sinulle, joka toimit työelämässä perehdyttäen, ohjaten ja arvioiden opiskelijoita. Verkko-opinnoissa varmistat osaamisesi työpaikalla oppimisen suunnittelusta, toteutuksesta, opiskelijan ohjaamisesta ja arvioinnista samalla kehittäen työpaikkasi ohjausprosessia. Saat osatutkintotodistuksen työelämässä hankitusta osaamisesta työpaikkaohjaajana ja halutessasi voit liittää tämän tutkinnon osan oman alasi tutkintoon (kysy lisää oman tutkintosi opettajalta).
-työpaikalla järjestettävän koulutuksen ja osaamisen osoittamisen suunnittelu
-työyhteisön jäsenenä toimiminen
-opiskelijan ohjaaminen ja palautteen antaminen hänen kehittymisestään
-opiskelijan osaamisen arviointi näytössä
-oman toiminnan arviointi työpaikkaohjaajana
Työpaikkaohjaajana toimiminen on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa, joka ei ole sidottu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualaan. Se sopii jo kokemusta hankkineille työpaikkaohjaajille, joiden työpaikoilla osaamista hankitaan koulutussopimuksella ja oppisopimuksella. Osoitat työpaikkaohjauksen ja arvioinnin osaamisen näytöillä koulutuksen aikana. Koulutus on maksuton.
Kysy mahdollisuudesta suorittaa koulutus oppisopimuksella. Tällöin sinulla on oltava soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa oppisopimus voidaan solmia. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: Sedu oppisopimuspalvelut, p. 040 868 0627 tai s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Voit ilmoittautua verkko-opintoihin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksessa tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen.
Kaikki hakemuksella koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ilmoituksen koulutukseen valinnasta ja ohjeet Sedun Moodleen kirjautumiseen. Ilmoita huolellisesti oikea sähköpostiosoite hakemuksessa ja seuraa aktiivisesti postiasi (automaattinen liittymislinkki voi löytyä myös roskapostikansiosta).
Koulutus on maksuton.
Tervetuloa varmistamaan ohjausosaamisesi!

Lisätietoja

Teija Ojala puh. 040 868 0737 ja
Minna Ojala puh. 040 868 0827
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi