Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Työyhteisön työhyvinvointikysely

Hinta
3472 €
Kenelle? / Kohderyhmä
Kysely tehdään sähköisesti asiakasorganisaation kaikille työntekijöille internetin kautta joko työpaikallaan tai kotona.
Sisältö
1.Työyhteisön hyvinvointikysely esitellään johdolle ja siitä tiedotetaan henkilöstölle hyvissä ajoin ennen kyselyn toteuttamista.
2. Lähetämme kyselyn sähköisesti asiakkaan toimittamiin sähköpostiosoitteisiin. Kyselyyn voi vastata anonyymisti ja sen voi tehdä myös kotoa käsin.
3. Laadimme kyselyn tuloksista kirjallisen grafiikka sisältävän raportin ja toimittaa sen sähköisessä muodossa asiakasyrityksen johdolle viikon sisällä vastausajan päättymisestä.
4. Sedun edustaja esittelee työhyvinvointikyselyn tulokset ja sen keskeiset kohdat asiakasyrityksen johdolle ja henkilöstölle yhteisesti sovittuna ajankohtana. Tilaisuudessa keskustellaan yhdessä kyselyn tuloksista ja pohditaan, miten työhyvinvointia voitaisiin jatkossa lisätä.
5. Keskustelemme yrityksen johdon kanssa mahdollisista jatkotoimenpiteistä sekä esiin tulleista koulutus- ja kehittämistarpeista.
Työhyvinvointikysely sisältää 30 kysymystä seuraavista teemoista:
- Terveys ja työkyky
- Työn hallinta
- Työyhteisön toimivuus
- Työn edellyttämä osaaminen
- Johtaminen ja esimiestyö
- Organisaation arvot ja tavoitteet
- Työyhteisö ja ryhmähenki
Mitä saat
Työhyvinvoinnin ja organisaation toiminnan tuottavuuden yhteys on todistettu useissa tutkimuksissa. Monesti käytännön menetelmät näiden asioiden edistämiseksi rinnakkain ovat kuitenkin työpaikoilla jäsentymättömiä.
Työyhteisön kaikille työntekijöille tehtävän hyvinvointikyselyn avulla saadaan selville tärkeimmät kehittämisen painopisteet. Tätä tietoa johto ja yksikköjen esimiehet voivat hyödyntää kehittämistyössä, jonka tarkoituksena on hyvinvoiva henkilöstö ja tuloksellinen toiminta.
Sedun käyttämä kysely on luotu valtakunnallisessa OPH:n rahoittamassa hankkeessa työhyvinvointiprofessori Marja-Liisa Mankan mallin pohjalta.
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Koulutukset toteutetaan sopimuksen mukaan.
Sähköisesti tehtävän työhyvinvointikyselyn hinta on 2800 € (+ alv 24%) yht. 3472 €
Hinta sisältää sähköisen yhteenvetoraportin grafiikkoineen sekä tulosten läpikäymisen yhdessä johdon ja henkilöstön kanssa.
Matkakulut Seinäjoen ulkopuolelle lisätään hintaan.
Lisätietoja
kouluttaja, työhyvinvointikoordinaattori Päivi Haanpää p. 040 868 0185 paivi.haanpaa(at)sedu.fi
yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto, p. 040 868 0800 satu.ahopelto(at)sedu.fi
Sedu Seinäjoki, Rastaantaival 2, 60200 Seinäjoki