Uudet raaka-aineet tehokäyttöön (6h)

Ammattiala
Ravintola- ja catering-ala
Aloituspäivä
Joustava aloitus
Hinta
1200 €

Kenelle? / Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ammattikeittiöiden henkilöstölle.

Mitä saat?

Taitavaan ruoanlaittoon kuuluu oikeiden valmistusmenetelmien ja raaka-aineiden valinta sekä niiden monipuolinen käyttäminen.
Myös erilaisiin makuihin on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota ruoanlaitossa.
Erityisruokavaliot ovat yleistyneet ja niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin on pystyttävä tarjoamaan yhä laadukkaampia vaihtoehtoja.
Tule mukaan kokeilemaan uusia raaka-aineita ja opit laittamaan ruokaa entistä monipuolisemmin!
- Uusia vaihtoehtoja tutuille raaka-aineille ja tuotteille (esimerkiksi kvinoa, hirssi, pavut, linssit, siemenet, pähkinät, hernerouhe, quorn, pellava, soijatuotteet, kasvipohjaiset juomat ja ruoanvalmistustuotteet)
- Miten uudet vaihtoehdot toimivat isommissa valmistusmäärissä tai yksittäisessä annoksessa
- Uusien tuotteiden ja raaka-aineiden tuomat mahdollisuudet ruoan houkuttelevuuteen ja ravintoarvoon
- Erilaiset valmistusmenetelmät
- Vaikutteita kansainvälisistä ruokakulttuureista, uusia makuja ja yhdistelmiä
Tarvittaessa muotoilemme sisältöä osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutus sisältää aamupäivän teoriaosuuden ja käytännön työskentelyä keittiössä iltapäivällä.

Lisätietoja

kouluttaja Jari-Markus Peltokoski, p. 040 830 0422
yrityspalvelupäällikkö Satu Ahopelto, p. 040 868 0800.
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)sedu.fi