Hae koulutusta

Hae laajasta koulutustarjonnastamme juuri sinulle sopiva opiskelupaikka.

Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse

Digitaalista sisältöä verkkoon

Aloituspäivä
Alkaa 03.04.2019
Koulutuspaikka
Seinäjoki
Hae koulutukseen Ilmoittautuminen yrityksille Kumpaa hakeutumislomaketta käytän?
Kenelle?
Lähiopetuksena toteutettava koulutuskokonaisuus on tarkoitettu sinulle, joka haluat vahvistaa erityisesti visuaaliseen viestintään, erilaisiin tietoteknisiin sovelluksiin sekä digitaalisiin palveluihin liittyvää osaamistasi. Haluat kehittyä kuvien käyttäjänä tai oppia kevyen tavan toteuttaa ja editoida ja videoita. Voit olla työelämässä tai palaamassa takaisin töihin. Voit olla myös työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen. Tässä tapauksessa koulutus on sinulle maksuton.
Voit halutessasi valita koulutustarjottimelta vain yhden illan tai suorittaa halutessasi koko koulutuspolun.
Sisältö
Koulutus koostuu lähiopetuksena toteutettavista teemailloista. Teemailtoihin sisältyy myös pienimuotoisia kehittämistehtäviä, joista saat henkilökohtaisen palautteen. Kehittämistehtävien avulla illan aikana opittu otetaan välittömästi käyttöön ja viedään osaksi omaa työtä.
Iltojen aikataulutus ja teemat:
ke 3.4., to 4.4. Valokuvaus ja kuvapankit
ti 9.4., to 11.4. Kuvankäsittely Photoshop-ohjelmalla
ti 16.4. Lisää vetävyyttä esityksiin Sway-ohjelmalla
ke 24.4. Mobiilivideokuvausta käytännönläheisesti
to 2.5. Kevyt videoeditointi ja videoiden julkaiseminen
Koulutukset toteutetaan lähiopetuksena Sedun tiloissa (Rastaantaival 2), pääsääntöisesti klo 17–20:15. Koulutuksiin sisältyy käytännön harjoittelua tietokoneluokassa.
Mitä saat?
Lähiopetuksena toteutettavassa koulutuksessa saat ajanmukaiset valmiudet hyödyntää tietotekniikkaa, mobiililaitteita, valokuvia, videoita sekä visuaaliseen viestintään tarkoitettuja työvälineohjelmia oman työsi tukena perustoiminnoista vaativampiin haasteisiin asti. Saat harjoitella erilaisten sovellusten ja palvelujen käyttöä kokeneiden kouluttajiemme ohjauksessa. Löydät tehokkaita täsmäratkaisuja työpaikallasi havaittuihin käytännön haasteisiin.
Mitä on hyvä tietää?
Digitaalista sisältöä verkkoon -koulutukset ovat osa Digiosaamista työhön -koulutustarjontaa, jonka tavoitteena on vahvistaa alueemme työväestön digitaitoja. Koulutustarjonta soveltuu myös sinulle, joka haluat vahvistaa erilaisiin sähköisiin työvälineisiin liittyviä taitojasi harjoittelemalla lisää. Voit myös osallistua koulutuksiin, mikäli olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen.
Tutustu myös Digitaalinen markkinointi - koulutuskokonaisuuteen.
Digitaalinen markkinointi:
https://www.sedu.fi/koulutushaku/koulutus/Digitaalinen-markkinointi/l/6759
Hakeutuminen ja opiskelijavalinta
Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen koulutuspolun ensimmäistä teemailtaa. Merkitse hakeutumislomakkeen Lisätiedot-kohtaan teemaillat, joihin aiot osallistua.
Teemailta toteutuu, mikäli koulutukseen on riittävä määrä ilmoittautuneita viikkoa ennen tilaisuutta.
Hinta/kustannukset opiskelijalle
Digiosaamista työhön -koulutustarjonnan hinnat: yksi koulutuskokonaisuus 150 €, kaksi koulutuskokonaisuutta yhteensä 225 €. Työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille koulutuskokonaisuudet ovat maksuttomia.
Lisätietoja
kouluttaja Tanja Päällysaho, p. 040 830 2447
koulutuspäällikkö Virpi Lehtimäki, p. 040 868 0817
Sedu Hakijapalvelut, p. 040 830 2275, hakijapalvelut(at)sedu.fi