Takaisin

Elintarvikepakkaaja (oppisopimus)

Elintarvikeala

16.01.2023
Seinäjoki, Törnäväntie 24
Hakuaika:

01.11.2022 - 08.01.2023

Työvoimakoulutus
Oppisopimuskoulutus

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joilla on aito kiinnostus elintarvikealan työtehtäviin sekä sinulla on jo alan työpaikka. Riittävät opiskeluvalmiudet (riittävä suomen kielen taito), alaan soveltuva terveydentila ja kiinnostus vastuulliseen ja itsenäiseen työhön on välttämättömyys. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Ala ei sovellu allergiselle tai astmaattiselle.
Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tarkennetaan tutkintotavoitteesi, koulutuksen sisältö ja opiskeluaikasi. HOKS:ssa huomioidaan aikaisemmin hankkimasi osaaminen ja sitä päivitetään koko opiskeluajan.

Mitä saat

Opinnoissa opiskelija perehtyy elintarvikkeiden teollisiin valmistusmenetelmiin, erilaisiin prosesseihin ja niiden hallinnassa tarvittaviin perustietoihin mm. hygieniaan, omavalvontaan ja pakkaustehtäviin.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Työnantaja täytäthän tietosi tänne: https://bit.ly/3u9hEpu

Hae tähän koulutukseen

Tässä koulutuksessa voit suorittaa elintarvikealan perustutkinnosta Elintarviketuotannossa toimiminen ja Elintarvikkeiden pakkaustoiminnot tutkinnon osat. Opiskelet lähiopetuksessa sekä omalla oppisopimuspaikallasi. Koulutuksen tavoitteena on, että osaat osoittaa ammattitaitosi näytössä omalla oppisopimustyöpaikallasi käytännön työtehtävissä.

Oppisopimuskoulutuksen edellytyksenä on, että sinulla on elintarvikealan työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 viikkotyötuntia. Keskustele oppisopimusmahdollisuudesta työnantajan kanssa, ja ota sen jälkeen yhteyttä Sedun Oppisopimuspalveluihin oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.
Hinta sisältää opetuksen ja opiskelumateriaalin.

Lisätietoja

Tarkentavat kysymykset oppisopimuksesta Jukka Porkholm 040 868 0632, etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Vastuuohjaaja Merja Kivimäki p. 040 868 0728, etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Jaa sivu: