Takaisin

Liiketoiminnan ammattitutkinto (taloushallinnon osaaja)

Liiketoiminta

01.02.2023
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

31.08.2022 - 31.12.2023

Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
150 osp

Kenelle?

Sinulle, jolla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai haluat vaihtaa alaa. Jos haluat opiskella uutta tai syventää osaamistasi, voit opiskella meillä mm. laskutusta, myynti- ja ostoreskontran hoitamista, palkanlaskentaa, kirjanpitoa, arvonlisäverotusta, tilinpäätöksen laatimista ja verotusta, kannattavuuslaskentaa, budjetointia sekä tilinpäätökseen liittyvien tunnuslukujen laskemista ja analysointia.

Mitä saat

Liiketoiminnan ammattitutkinnon (Taloushallinnon osaamisala) suoritettuasi
- tunnet laajasti taloushallinnon eri osa-alueita ja olet todella taloushallinnon ammattilainen.
- saat valmiudet toimia reskontran hoitajana, palkanlaskijana tai henkilöstösihteerinä, kirjanpitäjänä, taloussihteerinä, jne.
- voit toimia taloushallinnon tehtävissä erikokoisissa ja erityyppisissä yrityksissä tai organisaatioissa. Mahdollisia työpaikkojasi voisi olla yksityisyritykset, tilitoimisto tai julkinen sektori.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden! Aloitusajankohdat ovat helmi-, huhti- ja syyskuussa. Hae seuraavaan aloitukseen 18.1.2023 mennessä.
Hae koulutukseen täyttämällä hakulomake. Vastaanotettuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä.

Hae tähän koulutukseen

Opiskelet meillä omassa aikataulussasi juuri sitä mitä tarvitset. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä tutkinnon osia. Voit opiskella päätoimisesti tai joustavasti työn ohella. Koulutuksen lähipäivät järjestetään Teams-sovelluksella, jolloin opetus on vuorovaikutteista opettajan ja opiskelijoiden välillä. Opintoja varten tarvitset oman tietokoneen, Internet-yhteyden sekä kuulokemikrofonin. Voit osallistua kauempaakin, koska opiskelu ei edellytä paikalla oloa oppilaitoksessa.
Opintojesi sisältö ja aikataulu suunnitellaan kanssasi. Suunnitelmassa huomioidaan mahdollisesti aiemmin hankkimasi osaaminen sekä koulutus. Koulutukseen kuuluu lähipäivien lisäksi itsenäisiä tehtäviä. Opintoihin sisältyy myös käytännön työssä oppimista työpaikalla ja siellä tehtävät näytöt. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei olisi alan työpaikkaa.

Omaehtoinen koulutus on päätoimista monimuoto-opiskelua, johon voi hakea esim. KELAn opintotukea, työttömyysetuutta tai aikuiskoulutustukea. Huomaathan, että tukipäätöksen saaminen voi kestää jonkin aikaa, joten haethan ajoissa koulutukseen.
Lisätietoa rahoitusmahdollisuuksista: http://www.sedu.fi/fi/Hakijalle/Opintojen-rahoitus
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin sinulla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Tällöin koulutus on osallistujalle maksuton. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä:
Sedu työelämäpalvelut, oppisopimus(a)sedu.fi, p. 040 868 0627.

Osallistumismaksu on 250 €.
Oppisopimuksella koulutus on maksuton.
Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 414 €, mikäli sinulla on riittävästi työkokemusta. Lisätietoja:
https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkintostipendi/
Osallistumismaksua ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.

Lisätietoja

Soita ja kysy lisää:
Leila Ylikantola, p. 040 868 0842
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sedu.fi
Jos emme heti vastaa, soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Jaa sivu: