Takaisin

Liiketoiminnan perustutkinto merkonomi

Liiketoiminta

22.03.2023
Seinäjoki, Suupohjantie 45
Hakuaika:

03.10.2022 - 03.03.2023

Tutkinto
Lähiopiskelu
180 osp

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia, monipuolistaa tai päivittää osaamistasi työskennelläksesi esim. myynnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon tai markkinoinnin työtehtävissä. Koulutus antaa valmiuksia myös yrittäjyyteen.
Opinnot ovat päiväopintoja. Opintoihin sisältyy työelämässä oppimista.
Tutkinnon suorittaminen ei vaadi aikaisempaa koulutusta tai alan työkokemusta. Jos sinulla on suoritettuna jokin tutkinto tai työkokemusta, jo hankittu osaaminen huomioidaan koulutuksesi sisältöjen ja keston suunnittelussa. Koulutus sopii myös sinulle, joka jo työskentelet, tai olet aiemmin työskennellyt kaupallisella alalla. Sinulla voi olla työkokemusta myös joltain muulta alalta, mutta suunnittelet alan vaihtoa. Koulutus sopii myös sinulle, jolta on jäänyt merkonomiopinnot kesken.

Mikäli sinulla on työpaikka liiketoiminnan alalla ja olet jo alan ammattilainen hakeudu opiskelemaan monimuotokoulutukseen.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Aloituspäivä on 22.3.2023 hakuaika päättyy 3.3.2023

Jokaiseen koulutukseen hakeneeseen otetaan yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman nopeasti hakemuksen saavuttua, joten seuraathan sähköpostiasi.

Hae tähän koulutukseen

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS), jota päivitetään koko koulutuksen ajan. Opinnot kestävän sinun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti 1-4 vuotta. Jos sinulla on suoritettuna jokin tutkinto tai työkokemusta, jo hankittu osaaminen huomioidaan koulutuksesi sisältöjen ja keston suunnittelussa.

Tutkinnon sisältö muodostuu pakollisista ja valinnaisista opinnoista. Valinnaisissa opinnoissa voit suunnata kiinnostuksesi myyntiin, markkinointiin, asiakkuuksien hoitoon tai taloushallintoon.

Keskeistä opinnoissa:
- asiakaspalvelu
- markkinointiviestintä
- tietotekniikka- ja digitaidot
- työyhteisössä toimiminen
- yrittäjyys ja yrityksen kannattava toiminta

Tutkinnon osista voit katsoa lisää:

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7846211/tiedot

Merkonomi opintojen lisäksi voi suorittaa Väyläopintoja, jotka ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulun perusopintoja. Kaksoistutkintona voi opiskella ylioppilastutkinnon. Valinnaisina opintoina voi tutkintoon sisällyttää Oma Onni – taloustietoa nuorilta nuorille opintoja Oma Onni – Talenttia talouteesi tai NY-yrittäjyyttä.

Maksuton lounas ja mahdollisuus hakea asuntolapaikkaa.

Opiskelijat tarvitsevat opintoihin kannettavan tietokoneen (Windows) ja oppikirjoja. Oppivelvollisille oppimateriaalit ovat maksuttomia.

Kansainvälisiin vaihtoihin on Sedussa hyvät mahdollisuudet.

Lisätietoja

Sedu Seinäjoki Suupohjantie opinto-ohjaaja Raija Haapoja, puh. 040 680 7072

Sedu Hakijapalvelut, puh. 040 830 2275 tai 0800 122 122
hakijapalvelut(at)sedu.fi

Sedun opinto-ohjaajat auttavat https://www.sedu.fi/fi/Yhteystiedot/Opinto-ohjaajat-ja-koulutusvalmentajat

Ammattiosaaja.fi http://www.ammattiosaaja.fi/tutkinnot-ja-ammatit/ammatinvalinta
TE-palvelujen ammatinvalintaohjelma https://asiointi.mol.fi/avo/responsive/self-evaluation.xhtml

Jaa sivu: