Takaisin

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Logistiikka

Ilmajoki, Ilmajoentie 525
Jatkuva haku
Tutkinto
Monimuoto-opiskelu
150 osp

Kenelle?

Sinulle, joka työskentelet varastossa mm. vastaanotto-, keräily- ja/tai lähetystehtävissä ja haluat ammattitutkinnon varastologistiikan alalle. Pääsyvaatimuksena varastoalan työpaikka, missä tutkinnon voin suorittaa, 2-3 vuoden työkokemus logistiikkaketjun työtehtävistä sekä vähintään 18 vuoden ikä.

Mitä saat

Koulutuksen aikana opitaan tarkastelemaan omia työtehtäviä ja niiden laatutavoitteita kokonaisvaltaisesti logistisen ketjun kannalta. Tavoitteena on oppia hallitsemaan varastoinnin tekniikka ja pystyä hoitamaan laadukkaasti tilaustoimitusketjuun liittyvä ohjaus ja ratkaisut myös ympäristö- ja turvallisuusnäkökulmat huomioiden.

Opiskelijakokemusten vaihto eri toimialoilla ja erilaisissa varastoissa työskentelevien toimijoiden kanssa, antaa uutta näkemystä/sisältöä työhösi ja tukee osaamistasi. Suorittaessasi ammattitutkintoa saat näkemyksiä oman työyhteisösi kehittämiseen ja teorian soveltamisesta käytäntöön. Laajennat omaa osaamistasi yrityksen logistisen ketjun ja järjestelmien toiminnasta.
Yritys, kun yrityksessäsi on ammattitutkinnon suorittaneita varastoalan työntekijöitä, se kasvattaa myös yrityksen osaamispääomaa, mikä on etu kilpailutustilanteissa.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Koulutukseen on jatkuva haku. Hakeutumisesi jälkeen kutsumme sinut haastatteluun.

Toteutetaan pääsääntöisesti Ilmajoella tai mahdollisesti Vaasassa Runsorintiellä tai Ilmajoen Rengonharjulla.

Hae tähän koulutukseen

Koko tutkinto koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta sekä yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Pakolliset tutkinnon osat ovat Varastotyön tekeminen ja Varastotyön suunnittelu. Valinnainen tutkinnon osa valitaan esimerkiksi seuraavista valinnaisista tutkinnon osista:
Logistiikkapalvelun myynti ja asiakaspalvelu
Operatiivisten hankintojen valmistaminen ja toteuttaminen
Palvelulogistiikan kehittämissuunnitelman laatiminen
Perehdyttäminen ja työnopastaminen palvelulogistiikan tehtäviin

Voit toimia työntekijänä, toimihenkilönä ja itsenäisenä yrittäjänä varastoalalla. Voit toimia varastotyöntekijänä, varastonhoitajana, työhönopastajana, varastomyyjänä tai tiiminvetäjänä teollisen-, kaupan-, julkisen-, kuljetus- ja huolinta-alan varastoissa.
Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähi tai etäopiskelua noin 2 pv/kk). Opinnot sisältävät myös itsenäistä opiskelua ja verkko-opintoja.
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä: työelämäpalvelut, oppisopimus, s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627 tai oman alueesi oppisopimusviranomaiseen.
Ammattitutkinnon suoritettuasi olet Palvelulogistiikan ammattilainen varastoalalla.

Koulutuksessa on 350 € osallistumismaksu, lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset viranomaismaksut. Maksua ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton.
Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimustoimistoon p. 040 868 0627 tai oppisopimus(at)sedu.fi.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea koulutusrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €.
Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoja

Krista Lahtinen p. 040 868 0085, krista.lahtinen@sedu.fi

Jaa sivu: