Takaisin

Talotekniikan ammattitutkinto Rakennuspeltiseppä (AT)

Talotekniikka

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Näyttö
150 osp

Kenelle?

Sinulle, jolla on talotekniikan perustutkinto tai sinulla on riittävä työkokemus talotekniikka-alalla mutta sinulta puuttuu talotekniikan ammattitutkinto. Alan työnantajat arvostavat tutkinnon suorittamista ja sen tuomaa osaamista. Tutkinnon suorittaneena vahvistat ja päivität tietojasi ja taitojasi sekä saat uusia näkökulmia työelämän vaatimuksiin.

Mitä saat

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissä. Suoritettuasi rakennuspeltisepän ammattitutkinnon saat monipuoliset tiedot ja valmiudet työskennellä erilaisissa rakennuspeltisepän työtehtävissä itsenäisesti.

Talotekniikka-ala on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia.

Talotekniikka-alalla voit erikoistua ilmastointi-, putki-, tekninen eristys sekä rakennuspeltisepän moniosaajaksi.

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittaneena rakennuspeltiseppänä (AT) pystyt valmistamaan ja asentamaan rakennusten rakennuspeltiosat. Pystyt itsenäisesti toteuttamaan rakennuspeltiosien valmistus- ja asennustyöt niihin liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Rakennuspeltiseppänä (AT) toimit rakennustyömaalla saumakattojen peltityötehtävissä ja julkisivujen, kermi-, tiili- ja profiilikattojen peltityötehtävissä valittujen tutkinnon osien mukaisesti.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitamme, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Hae tähän koulutukseen

Talotekniikan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Laajuuden määrittää opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (50 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (50-100 osaamispistettä).
Rakennuspeltityön osaamisala, 150 ops, suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Pakolliset tutkinnon osat:
- Rakennuspeltityöt, 50 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 50-100:
- Saumapeltikatoilla tehtävät peltityöt, 50 osp
- Julkisivujen, kermi-, tiili-, muoto- ja profiilikatoilla tehtävät peltityöt, 50 osp
Tutkinnon osatai osia talotekniikan ammattitutkinnon toiselta osaamisalalta 25-50 osp
Tutkinnon osa toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta 25 osp

Tutkinnon sisällöt tarkemmin eperusteista.

Henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) opiskelijan osaaminen, tutkinnon perusteet sekä työpaikan työtehtävät on sovitettu yhteen. HOKS:sta riippuen opintojen pituus on 1v- 3v.

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät opiskelijan henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Suoraan näytöillä se on maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 300 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoja

opettaja Milla Peltola, puh. 040 868 0129
s-posti etunimi.sukunimi(at)sedu.fi

Sedu hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122, hakijapalvelut(at)sedu.fi

Haku: 20Y2TateARapenä01

Jaa sivu: