Takaisin

Talotekniikan ammattitutkinto Tekninen eristäjä (AT)

Talotekniikka

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Näyttö
150 osp

Kenelle?

Sinulle, jolla on talotekniikan perustutkinto, olet tekninen eristäjä tai joka olet toiminut useita vuosia talotekniikka-alalla, mutta sinulta puuttuu talotekniikan ammattitutkinto. Alan työnantajat arvostavat tutkinnon suorittamista ja sen tuomaa osaamista. Tutkinnon suorittaneena vahvistat ja päivität tietojasi ja taitojasi sekä saat uusia näkökulmia työelämän vaatimuksiin.

Mitä saat

Tavoitteena on teknisen eristäjän ammattitutkinnon suorittaminen näyttötutkintona ilman valmistavaa koulutusta sekä antaa monipuoliset tiedot ja valmiudet työskennellä erilaisissa rakennuspeltisepän työtehtävissä itsenäisesti.
Talotekniikka-ala on jatkuvasti kehittyvä tuotannonala, jossa tarvitaan ammattitaitoisia ja koulutettuja osaajia. Talotekniikka-alalla voi erikoistua ilmastointi-, putki-, tekninen eristys sekä rakennuspeltisepän moniosaajaksi.
Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut tekninen eristäjä (AT) kykenee asentamaan rakennusten teknisten järjestelmien tekniset eristeet. Hän pystyy itsenäisesti toteuttamaan eristeiden asennustyöt niihin liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
Tekninen eristäjä (AT) toimii rakennustyömaalla teknisten järjestelmien eristystöissä.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitetaan, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Hae tähän koulutukseen

Talotekniikan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Laajuuden määrittää opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Tutkinto muodostuu pakollisista tutkinnon osista (50 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (50-100 osaamispistettä).
Teknisen eristyksen osaamisala, 150 ops, suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Pakolliset tutkinnon osat:
- Tekninen eristäminen, 50 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 1:
- Taloteknisten laitteiden eristäminen, 50 osp
- Teollisuuseristäminen, 50 osp
Valinnaiset tutkinnon osat 2:
- Korkealämpöeristäminen, 25 osp
- Laivaeristäminen, 25 osp
- Kylmäeristäminen, 25 osp
- Äänen eristäminen, 25 osp
- Huoltopalveluiden tuottaminen ja palvelutilanteen hallinta, 25 osp
Tutkinnon osa tai osia talotekniikan ammattitutkinnon toiselta osaamisalalta 25-50 osp
Tutkinnon osa toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta, 25 ops

Tutkinnon sisällöt tarkemmin eperusteista.
Henkilökohtaisessa osaamisen kehittämisen suunnitelmassa (HOKS) opiskelijan osaaminen, tutkinnon perusteet sekä työpaikan työtehtävät on sovitettu yhteen. HOKS:sta riippuen opintojen pituus on 1 - 3 vuotta.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisen yhteydessä. Suoraan näytöillä se on maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 300 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Lisätietoja

opettaja Milla Peltola, puh. 040 868 0129
s-posti etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu hakijapalvelut p. 040 830 2275, p. 0800 122 122, hakijapalvelut@sedu.fi

Haku: 20Y2TateATeernä01

Jaa sivu: