Takaisin

Talotekniikan erikoisammattitutkinto Putkiasentaja (EAT)

Talotekniikka

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Näyttö
180 osp

Kenelle?

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä työkokemus alalta. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiutesi tutkinnon suorittamiseksi suoraan näytöillä. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Mitä saat

Tavoitteena on osoittaa ammattitaito näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, putkiasentaja (EAT), osaat vastata putkiasennusurakan käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä rakennustyömaalla. Osaat huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa. Toimit rakennustyömaalla putkiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä.

Osaat vastata töiden toteutuksesta ja työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden, sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset putkiasennusten turvalliselle toteutukselle, huolehtimalla työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitamme, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Hae tähän koulutukseen

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, Talotekniikkaurakoinnin osaamisala, 180 osp
Putkiasentaja EAT näytössä suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
Putkiasennusurakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, kuulokemikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Lisäksi älypuhelin (tai muu kamera) on välttämätön tehtävien palautukseen ja näytön todentamiseen. Opiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä ja verkkokeskusteluissa käytämme Microsoft Teamsia.

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Suoraan näytöillä se on maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoja

opettaja Toni Koski p. 040 680 7688
s-posti: etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu hakijapalvelut, puh. 040 830 2275
hakijapalvelut(at)sedu.fi

Haku: 20Y2TateEPutknä01

Jaa sivu: