Takaisin

Talotekniikan erikoisammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestari (EAT)

Talotekniikka

Seinäjoki, Rastaantaival 2
Jatkuva haku
Tutkinto
Näyttö
180 osp

Kenelle?

Sinulle, joka käyt alan töissä ja sinulla on LVI-alan koulutus sekä riittävä alan työkokemus. Työtehtäviesi tulee sisältää esimies-/työnjohtotehtäviä sekä toimimista rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä. Henkilökohtaistamisen yhteydessä varmistetaan valmiutesi tutkinnon suorittamiseksi suoraan näytöillä. Mikäli valmiutesi eivät ole riittävät, kartoitetaan valmistavan koulutuksen tai työtehtävien laajentamisen tarve.

Mitä saat

Tavoitteena on, että osoitat ammattitaitosi näytöillä työtehtävissäsi. Suoritettuasi Talotekniikan erikoisammattitutkinnon, Rakennuspeltiseppämestari (EAT), osaat vastata rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristysten käytännön järjestämisestä ja asennustyön laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä talonrakennus- tai korjausrakennustyömaalla. Osaat huolehtia viranomaisyhteyksistä ja yhteistoiminnasta muiden sidosryhmien kanssa.

Toimit rakennustyömaalla rakennuspeltiasennusurakan tai teknisten eristeiden asennusurakan käytännön järjestämiseen liittyvissä, vastuullisissa tehtävissä.

Vastaat töiden toteutuksesta, työryhmän jäsenten ohjaamisesta asetettujen aikataulu- ja kustannustavoitteiden sekä työtä koskevien säännösten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Luot edellytykset asennusten turvalliselle toteutukselle, huolehdit työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Jatkuva haku. Kutsumme sinut haastatteluun, jossa kartoitamme, onko sinulla riittävä osaaminen ja sellaiset työtehtävät, joissa osaaminen voidaan näyttää.

Hae tähän koulutukseen

Talotekniikan erikoisammattitutkinto, Talotekniikkaurakoinnin osaamisala, 180 ops Rakennuspeltiseppämestarin EAT näytössä suoritetaan seuraavat tutkinnon osat:
Pakolliset tutkinnon osat:
Taloteknisen asennustyön laadun varmistaminen ja työryhmän ohjaaminen, 60 osp
Taloteknisen asennustyön talouden hallinta, 60 osp
Valinnainen tutkinnonosa (yksi):
Rakennuspeltiurakan käytännön järjestäminen, 60 osp
Teknisen eristysurakan käytännön järjestäminen, 60 osp

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, kuulokemikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Lisäksi älypuhelin (tai muu kamera) on välttämätön tehtävien palautukseen ja näytön todentamiseen. Opiskelu tapahtuu Moodle -oppimisympäristössä ja verkkokeskusteluissa käytämme Microsoft Teamsia.

Koulutuksen kesto ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaistamisesi yhteydessä. Suoraan näytöillä maksuton. Mikäli tarvitset lisäohjausta, valmistavan koulutuksen hinta on 350 €. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin.

Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €. Lisätietoja: http://www.tyollisyysrahasto.fi

Lisätietoja

Opettaja Milla Peltola puh. 040 868 0129
s-posti: etunimi.sukunimi@sedu.fi

Sedu hakijapalvelut, p. 040 830 2275
hakijapalvelut(at)sedu.fi

Haku: 20Y2TateERapenä01

Jaa sivu: