Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
14.5.2019

AIMO - kaikki apu työllistymiseen löytyy Seinäjoelta yhdestä paikasta

AIMO logo_440x480.png AIMOn lennokkaan logon on suunnitellut Sedun media-alan ja kuvallisen ilmaisun opiskelija Jenna Aronpää.

Kaikkien seinäjokisten työmarkkinatukeen oikeutettujen palvelut löytyvät nyt saman katon alta osoitteesta Keskuskatu 32 I-rappu, 3. kerros. Siellä on AIMO. Palveluja saa maanantaista perjantaihin aamupäivisin ajanvarauksella, ja iltapäivisin voi tulla asioimaan oman aikataulun mukaan klo 12-15.30.

Mikä AIMO on?


AIMO on monialainen työllisyyspalvelu. Toukokuussa 2019 AIMOn asiakkaiksi siirtyvät alle 30-vuotiaat, työmarkkinatukeen oikeutetut seinäjokiset työnhakija-asiakkaat, ja syksyllä palvelu laajenee koskemaan kaikenikäisiä työmarkkinatukeen oikeutettuja asiakkaita. Ydinajatus on tarjota palvelut vaivattomasti, yhdestä paikasta. Jokaiselle asiakkaalle tulee omaohjaaja, joka yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelee ne palvelut, joita asiakas tarvitsee oman tilanteensa ratkaisemiseksi.

Asiakkaille halutaan tarjota enemmän tietoa ja asiantuntevaa palvelua jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin.

aimo_mt_v_235.png

AIMO on monialainen työllisyyspalvelu, joka on osa työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiä alueellisia pilottihankkeita työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan uutta allianssimallia työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa.

Allianssin sopimusosapuolina ovat Seinäjoen kaupunki, KELA, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, Sedu ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.

 

Ohjaamo toimii AIMOn kanssa

Ohjaamo Seinäjoki tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työnhakuun ja arkeen liittyen. Ohjaamo on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille.
https://ohjaamot.fi/web/ohjaamo-seinajoki
Instagram: @ohjaamoseinajoki, Facebook: @Ohjaamo Seinajoki

Tutustu AIMOon

www.seinajoki.fi/AIMO
aimo@seinajoki.fi
Instagram: @aimo_sjk, Facebook: @AIMOSjk (AIMO Seinäjoki)


Kun tulet AIMOon tai Ohjaamoon ...


Jalankulkijat ja pyöräilijät: saapuminen Puskantien kautta
Autoilijat: saapuminen Keskuskadun kautta

Alueella tehdään remonttitöitä, jonka vuoksi pysäköinti on sallittu vain musiikkiopiston edessä ja Framin puoleisella päädyllä.

Lisätietoja:

AIMO, projektijohtaja Annukka Haapa-aho p. 029 50 27798, annukka.haapa-aho(at)ely-keskus.fi
Ohjaamo, Nuoriso-ohjaaja Marika Eromäki p. 0400 973 384 marika.eromaki(at)seinajoki.fi