Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
18.9.2018

Arttu lähtee taistelemaan EM-mitaleista

Uutinen_Arttu-Kivenmäki_2_440x480.jpg

Arttu Kivenmäki edustaa Suomea EuroSkills-tapahtumassa Budapestissa 26.–28.9.2018 autonasennuksessa. Suomesta kilpailuihin lähtee 25 nuoresta kilpailijasta koostuva ammattitaitomaajoukkue, eri alojen huippuosaajia. Kivenmäki on ensimmäinen Sedusta valmistunut autonasentaja, joka esiintyy EuroSkills-kilpailussa. Suomen ammattitaitomaajoukkue matkustaa Budapestiin ma 24.9.

Kortesjärveläinen Kivenmäki valmistui Sedusta Seinäjoen Törnäväntieltä ajoneuvoasentajaksi keväällä 2017. Samana keväänä hän voitti kultaa ammattitaidon SM-kilpailuissa Taitaja-tapahtumassa. Sitten on ollut armeijan vuoro mutta valmistumisen jälkeen Arttu Kivenmäki on myös ehtinyt tehdä alansa töitä. Tänä syksynä hän aloitti insinööriopinnot SeAMKissa. Arttu Kivenmäkeä valmentaa Sedun opettaja Jani Mikkilä.

EuroSkills on ammattitaidon euroopanmestaruuskilpailu, joka järjestetään joka toinen vuosi.

Törnäväntien autoalan koulutus huippulaatua

Sedun Seinäjoen Törnäväntien autonasennus on ollut poikkeuksellisen menestyksekäs Taitajissa, sillä viimeiset neljä vuotta peräkkäin kultaa on voittanut Sedun Törnäväntiellä opiskeleva nuori: v. 2015 ja v. 2016 Henri Elenius, v. 2017 Arttu Kivenmäki ja v. 2018 Juho Koski-Lammi.

Kilpailu lisää motivaatiota

Kilpailuhenkisen Arttu Kivenmäen mielestä kilpailut antavat hyvän motivaation kehittää itseään.
Artun motto: ”En tiennyt sen olevan mahdotonta, joten tein sen.

Kurkkaa:
Euroskills

SkillsFinland ja SkillsFinlandin Facebook