Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
18.11.2019

Haluatko pomoksi pomon rinnalle?

Aila Katila ja Nora Yliviikari Päivä johtajana -päivässä Millaista on esimiestyö? Aila Katilan rinnalla työhön tutustui fysioterapeuttiopiskelija Nora Yliviikari.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelija Nora Yliviikari vaikuttaa monella taholla ja haluaa selvittää, onko esimiestyö tavoittelemisen arvoista. Hän seuraa Sedun kehittämispäällikkö Aila Katilaa kokonaisen päivän. Nuorkauppakamari järjestää tämän mahdollisuuden Päivä johtajana -kohtaamiseen.

Nora Yliviikari on varsinainen opiskelija-aktiivi. Luottamustehtäviä hänellä on ollut oman aineyhdistyksen opiskelijajaosto TEHOn hallituksessa sekä Opiskelijakunta SAMOn hallituksessa sosiaalipoliittisena ja koulutuspoliittisena vastaavana. Hänellä on kokemusta hallitustoiminnasta myös v. 2017 perustetussa Seinäjoki Entrepreneurship Society - SeiESissä, jonka puheenjohtajana hän on toiminut alusta saakka.


-          Seinäjoki Entrepreneurship Society - SeiES kannustaa opiskelijoita yrittäjyyteen sekä yrittäjämieliseen ajatteluun eli itsensä kehittämiseen. Toimintakieli on englanti, selventää Nora Yliviikari.
 
Kehittämispäällikön aamupäivään on kulunut Parasta johtamista -hankekokous, Skype-kokous liittyen uudisrakentamiseen ja tiiviit katsaukset Sedun hankkeiden toimintakulttuuriin ja Opinlakeus-verkostoon.
-          Koulutuspäällikkö kannusti minua osallistumaan, toteaa Yliviikari.
 

Hallinto kiinnostaa


-          Yhtenäkin päivänä näkee jonkin verran siitä esimiestyön arjesta, Aila Katila toteaa.


Nora Yliviikari nostaa Aila Katilan työstä monta kiinnostavaa asiaa: esimiestehtävissä on monessa mukana, muistettavana on paljon asioita.


-          Tykkään vaikuttaa, hallinto kiinnostaa – ja haasteet myös, Nora Yliviikari ilmoittaa ja puhuu jatkuvan oppimisen puolesta.
-          Nora uskaltaa ottaa kantaa, toteaa Aila Katila lyhyen kokemuksen perusteella.

Nuorkauppakamarin Päivä johtajana on suunnattu 17–20-vuotiaille nuorille.
-          Tällainen päivä olisi hieno mahdollisuus jokaiselle alle 35-vuotialle katsoa, olisiko minusta esimiestehtäviin, painottaa Nora Yliviikari.