Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
17.9.2020

Hauska auttaa - Kiertonetin kautta

Sedu tekee hyvää Nenäpäivä-kampanjassakin - tehdään hyvää yhdessä! Sedu tekee hyvää Nenäpäivä-kampanjassakin - tule mukaan!

Kestävä kehitys: Sedun käyttämä ja nyt tarpeeton irtaimisto saa uuden elämän Kiertonetin kautta.

Sedussa on käynnissä mittavia muutoksia, kun eri toimipisteissä tehdään suuriakin remontteja. Vanhoja rakennuksia purkamalla tilaa tehdään myös uusille kampuksille. Opetustoiminta Kirkkokadun ja Upankadun toimipisteissä loppui keväällä, ja tyhjentyneisiin tiloihin on jäänyt Sedulle tarpeettomaksi jäänyttä irtaimistoa. Näitä tuotteita – aina kattiloista kokonaisiin keittiöihin ja videotykeistä pakettiautoihin – myydään Kiertonetissä.

Tutustu Sedun myynnissä oleviin tuotteisiin!


Osta Kiertonetistä – teet samalla hyvää maailman lasten hyväksi

Elo-lokakuussa Sedun Kiertonetissä myytyjen tavaroiden tuotoista osa menee Nenäpäivä-kampanjalle. Nenäpäivän lahjoitusten avulla yhä useampi lapsi pääsee kouluun, saa riittävästi ravintoa, rokotetaan tappavien tautien ehkäisemiseksi ja kasvaa turvatummassa ympäristössä. Kriisitilanteissa Nenäpäivän varoilla pyritään turvaamaan elämän edellytyksiä ja suojelemaan lapsia.

Sedu on kumppanina Nenäpäivässä. Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.

Nenäpäivä-säätiön ovat vuonna 2004 perustaneet Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu yhdessä Ylen kanssa. Nenäpäivä-säätiön toiminnassa ovat mukana myös Fida International, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.