Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
28.11.2019

Hyvä kumppanuus vahvistaa

Kuvassa Reija Lepola, Heikk iRisikko, Hellevi Lassila ja Pasi Artikainen - kumppanuussopimus on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjille ja Sedulle merkittävä. Sedun johtaja Reija Lepola, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja sekä Sedun vararehtorit Hellevi Lassila ja Pasi Artikainen haluavat vahvaa yhteistyötä.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko ja Sedun johtaja Reija Lepola allekirjoittivat tänään sopimuksen yhteistyöstä. Liitteenä on selkeä toimintasuunnitelma reippaan vuoden ajaksi. Ja toimet vastuuhenkilöille jyvitettynä.

Sedun ja EPY:n yhteistyön tavoitteena on selkeyttää, vahvistaa ja kehittää maakunnan elinkeinoelämän osaamista ja yrittäjyyttä.

Ammatillisessa koulutuksessa korostuu yhä enemmän koulutuksen työelämälähtöisyys. Vahva yhteistyö koulutuksen järjestäjän ja työelämän kanssa turvaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenyritysten työvoiman saatavuutta tulevaisuudessakin. Työntekijöiden ikääntyminen avaa uusille tekijöille työllistymismahdollisuuksia. Sedu saa yhteistyön kautta suoremmin ennakkotietoa jäsenyritysten työvoimatarpeista ja osaamiskapeikoista.

Kummankin tavoitteena on eteläpohjalaisten yritysten kansainvälistymisen edistäminen sekä luonnollisesti yrittäjyyskasvatuksen juurruttaminen.