Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
23.5.2019

Kunniaa, hopeaa ja pronssi

Mekatroniikka_440x480.jpg Mekatroniikan hopeamitalistit Alvar Perälä ja Ilari Hakala valmistuvat automaatioasentajiksi toukokuun lopussa.

Sedun taitava joukkue palaa Joensuusta monta upeaa kokemusta rikkaampana.

Alvar Perälä ja Ilari Hakala ottivat hopeasijan Mekatroniikassa. Autonasennuksessa Sedun Henri Hakola jatkoi Sedun mitaliketjua ja otti pronssia.

Miro Hirsimäki tuo tullessaan myös erikoispalkinnon turvallisista työtavoistaan Kuljetuslogistiikassa. Hän sijoittui lajissa neljänneksi vain puolen pisteen päähän pronssista. Niin ikään Matias Haapaniemi sijoittui neljänneksi lajissan Tietokoneet ja -verkot.

Mitalit ovat tiukassa, sillä erot taitavien kilpailijoiden välillä eivät ole suuret. Essi Keski-Korhonen sijoittui Maalaus ja tapetointi -lajissa viidenneksi, Niilo Turja Lähihoitaja-lajissa kuudenneksi ja Eetu Venesoja Metsäkoneen käyttö -lajissa seitsemänneksi.

 

Taitaja9-voittajat Isostakyröstä

Yläkoululaisten Taitaja9-kilpailun voitti joukkue nimeltä Skootterit. Joukkueessa kilpailivat Topi Perttu, Juho Vuorio ja Eetu Aho Isokyron yläkoulusta. Voittajat palkittiin jo keskiviikkona upeilla Fatbike-sähköskoottereilla. Samainen joukkue nappasi finaalivoiton jo toistamiseen, kilpaillen viime vuonna kasiluokkalaisina Tampereella.

Ensi vuonna nuorten ammattitaidon SM-mitaleista kilpaillaan Jyväskylässä.

Autonasennus_HenriHakola_5230007_700x590.jpg

Autonasennuksessa Henri Hakola ei Nissanin vianetsinnässä onnistunut mutta pronssi on hieno saavutus kolmipäiväisessä kilpailussa.


Taitaja2019-tulokset (pdf)

Taitaja2019-kuvapankki