Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
23.11.2021

Kysely yrityksille ulkomaalaisten osaajien koulutus- ja rekrytointitarpeista

Practical nurse -opiskelijat opiskelevat englanniksi - suomea he osaavat jo koulutuksen alkaessa ja opiskelevat sitä lisää. Kielitaito karttuu myös työpaikoilla.

Sedu tukee palveluillaan yrityksiä osaavan työvoiman saamiseksi. Yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin pyritään vastaamaan monipuolisin keinoin, verkostoja laaja-alaisesti hyödyntämällä. Alueemme tarvitsee menestyäkseen osaajia ja tekijöitä.

Selkeään tarpeeseen pohjaten haluamme kartoittaa yritysten ja organisaatioiden tarvetta sekä yhteistyöhalukkuutta kansainvälisiin osaajiin liittyen. Olemme laatineet lyhyen kyselyn, johon pyydämme vastaamaan 7.12. mennessä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja niillä on suuri merkitys sekä alueen että yksittäisten organisaatioiden tarpeiden selvittämisessä. Kysely on lyhyt, pitäen sisällään 16 kysymystä.

Vastaa kyselyyn

Aiemmin Sedu on mm. kouluttanut ryhmän Kosovolaisia lähihoitajia. Koulutus lähti liikkeelle alueen sosiaali- ja terveysalan toimijoiden tarpeista. Kyseisestä ryhmästä kaikki ovat työllistyneet Etelä-Pohjanmaalle valmistumisensa jälkeen, ja uusi lähihoitajaryhmä aloittaa opintonsa Suomessa tammikuussa 2022. Laaja-alaisena toimijana Sedulla on valmiuksia vastata myös useiden muiden alojen osaajatarpeisiin.

Lue lisää: Monikulttuurinen Sedu kouluttaa osaavaa työvoimaa