Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
18.4.2019

Maataloustieteitä voi opiskella Ilmajoella elokuusta alkaen

IMO-opiskelijat-440x480.jpg

Helsingin yliopiston maataloustieteiden perusopintoja voi elokuusta alkaen opiskella Ilmajoella. Koulutus toteutetaan avoimen yliopiston kautta. Toteutuksesta vastaavat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Opisto ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu. Opiskelijalle on tarjolla kaikkiaan 26 opintopistettä maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan opintoja. Maataloustieteitä ei ole voinut koskaan aiemmin opiskella näin laajasti avoimessa yliopistossa.

Avoimen yliopiston opintoihin nojaava maataloustieteiden opintolinja perustetaan Etelä-Pohjanmaan Opistoon. Opetuksesta osa toteutetaan Sedun maatalouden toimipisteessä Ilmajoella. Opintolinjalle valitaan noin 20 opiskelijaa.

Opintolinjan sisältöön kuuluu myös avoimen yliopiston kieli- ja viestintäopintoja, tiedeopintoina myös kemiaa sekä lisäksi muita akateemisia opiskeluvalmiuksia kehittäviä sisältöjä.

Maataloustieteen opintolinjalle hakeudutaan Etelä-Pohjanmaan Opiston www-sivujen kautta:
http://www.epopisto.fi/opintolinjat/maataloustiede.php

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan sekä Etelä-Pohjanmaan Opiston ja Sedun yhteistyön tavoitteena on innostaa erityisesti Pohjanmaan maakuntien sekä koko Keski- ja Pohjois-Suomen nuoria opiskelmaan maataloustieteitä.

Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnassa on runsaasti mielenkiintoisia tehtäviä agronomeille ja pulaa alan korkeasti koulutetuista ammattilaisista. Ruoka on tulevaisuuden ala, joka kiinnostaa alkuperäänsä myöten koko väestöä entistä enemmän.