Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
12.6.2020

Maistuisko sulle kesäopinnot?

Mansikat Poimi omasi!

Onnea sinulle, joka olet saanut opiskelupaikan Sedusta! Tervetuloa opiskelemaan! Jotta pääsisit ammatillisten opintojen makuun, tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella jo kesällä - verkossa.

Kesäopinnoilla kevennät opintokuormaa syksyltä

Sedun tarjonta uudelle opiskelijalle:


Toiminta digitaalisessa ympäristössä -opinnot suoritettuasi osaat käyttää opinnoissa ja arkielämässä tarvittavia digitaalisia laitteita, palveluita ja sovelluksia sekä käyttää ja jakaa digitaalisia sisältöjä ammattimaisesti tekijänoikeuksia noudattaen. Lisäksi osaat noudattaa tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä ohjeistuksia.

Kestävän kehityksen edistäminen  -opinnot suoritettuasi tunnistat kestävän kehityksen ekologiset, taloudelliset, sosiaaliset ja kulttuuriset tavoitteet, ymmärrät kiertotalouden periaatteet ja tunnistat alasi kannalta merkityksellisiä vaiheita ja tilanteita, joihin liittyy eettisiä valintoja. Sinulla on kokonaisvaltainen käsitys kestävän kehityksen hyödyntämisestä omassa työssäsi.

Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet -opinnot suoritettuasi tiedät, minkälaisia valintoja voit tehdä opintoihisi liittyen ja olet saanut vahvistusta oman urasi suunnittelulle.  Osaat käyttää erilaisia tietolähteitä ja palveluita työnhakuun ja jatkokoulutukseen liittyen.  Osaat esitellä omaa osaamistasi ja osaat myös valmistautua työnhakuun.

Jokaiselle opiskelupaikan saaneelle on hyväksymiskirjeessä lähtenyt "tarjous" kesäopinnoista. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu sitovasti kesäopintoihin viimeistään 25.6.2020 sähköisesti osoitteessa bit.ly/kesäopinnot

Katso kirjeen sisältö vielä kerran ja ilmoittaudu mukaan.