Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
1.6.2018

Meistä tuli talonrakentajia, maalareita, parturi-kampaajia, autonasentajia ...

Jenna Liikala Jenna Liikala, maalari ja Taitaja-hopeamitalisti

Ja tänään on kevään ja juhlan hetki. - Edessä on rajattomien mahdollisuuksien maailma, korostaa koulutuskuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Jouko Peltonen, joka saa puhua juhlaväelle Finlandia-hymnin jälkeen.

- Kaikki pyrkivät ylittämään opettajan taidot - ja siitä on kyse ammattitaidon SM-kilpailussa. Taitaja-finaalissa esiintyi 21 Sedun opiskelijaa, jotka ottivat yhteensä 8 mitalia. Menestys kertoo opiskelijoiden taidoista ja opettajien työn laadusta hyvää, kiittelee Peltonen.

Peltonen kannustaa ammattiin valmistuvia luottamaan hyvään koulutukseen ja toteuttamaan unelmiaan Suomessa tai maailmalla.

"Maailma on kaunis ja hyvää elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille..."

- Juhlan hetki on kaunis; saavutuksenne on tehnyt teistä kauniita. Olette toteuttaneet monen toiveet, äidin, isän, isovanhempien, opettajien, Sedun henkilöstön toiveet, suorittamalla tutkinnon. Nyt teillä on aikaa toteuttaa unelmianne, koulutuspäällikö Jarmo Huttunen puhuu ammattiin valmistuville.
- Ole ylpeä saavutuksesta, hän painottaa.

Ruusuja, ruusuja

Ammattiin valmistuvan opiskelijan puheita kuullaan kaksi: automaatioasentajat Joonatan Kallio ja Amonwirat Thongla esiintyvät.
- Tulin Suomeen viivi vuotta sitten. Minun pitää yrittää enemmän kuin normaali kaveri, puhuu Amonwirat Thongla ja kiittää opiskelijakavereitaan, jotka ovat ottaneet hänet porukkaan.
- On ollut mukava tulla kouluun joka päivä, Thongla jatkaa ja kiittää uudesta elämästään Suomessa.

Taitajat_8247_555x312.jpg

Taitaja2018-finalistit Emmi-Mari Mustapää, Jenna Liikala, Juho Kangas ja Aapo Huhtamäki palkittiin stipendein. Jouko Peltonen onnittelee.

Suvivirsi päättää juhlan Seinäjoen Kirkkokadulla.

Mansikkakakku_8266_440x480.jpg

Hyvää kesää kaikille!