Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
20.3.2020

Nyt voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksen vaikkapa kotisohvalta

uutiskuva_DAF.jpg

Webauto-ohjelma mahdollistaa ammattipätevyysjatkokoulutuspäivän suorittamisen verkko-opiskeluna ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen valvomon yhteyttä varten.

Sedu on ottanut käyttöön Webauto-ohjelman, joka mahdollistaa ammattipätevyysjatkokoulutuspäivän suorittamisen verkko-opiskeluna ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä Whatsapp-sovelluksen valvomon yhteyttä varten.

Voit suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä (7h, 1h = 45min) tai kahtena peräkkäisenä päivänä (2 x 3,5h). Koulutus on jaettu aina kahteen osaan, tämä myös silloinkin, jos valitset suorittaa koulutuksen yhdessä päivässä.

Tällä hetkellä tarjonnassa on viisi erilaista koulutusta: Ennakoiva ajo, turvallinen työympäristö, logistiikkaturvallisuus, inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa ja Scania polttoainetalous, maantieliikenne.

Kirjaudu sisään:

kuljettajaopetus.fi/sedu

Valitse joku viidestä eri koulutuksesta ja itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu koulutukseen. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Hinta 79 € +alv.

Lisäksi Traficomin rekisteröintimaksu 10 € (sis alv 0 %). Lisäksi kahden euron sähköisen rekisteröinnin käsittelymaksu.

Lisätietoja: Kuljetusalan opettaja Ari Huhtamäki p. 040 706 0526, ari.huhtamaki@sedu.fi