Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
2.10.2018

Reija Lepolalle SAJOn hopeinen ansiomerkki

ReijaLepola_8170_440x480.jpg

Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO on Ammatillisen koulutuksen johdon seminaarissa 2.10.2018 Tampereella palkinnut yhdistyksen ja sen hallituksen pitkäaikaisen ja ansioituneen jäsenen kuntayhtymän johtaja, rehtori Reija Lepolan hopeisella ansiomerkillä.

- Reija Lepola on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana kuusi vuotta, vuosina 2012–2017, luotsaten ansiokkaasti yhdistystä ja ammatillista koulutusta kohti reformia, uutta ammatillista koulutusta. Lepola on toiminut mm. yhdistyksen edustajana monissa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen kehittämistyöryhmissä sekä edustanut yhdistystä ansiokkaasti eri tilanteissa, kuvataan perusteluissa.

SAJOn hopeisen ansiomerkin sai myös suunnittelujohtaja Esa Juvonen Savon ammattiopistosta.

Vuoden 2018 Suomen Ammattikoulutuksen johtaja

SAJO ry valitsi vuoden ammattikoulutuksen johtajaksi Tiina Immosen Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksesta Vantaalta. Valinnassa yhdistys kiinnitti huomiota erityisesti seuraavien kriteerien täyttymiseen: pitkäjänteinen toiminta nuorten ja ammatillisen koulutuksen puolestapuhujana ja kehittäjänä, kyky visioida ja toteuttaa uudenlaista reformin mukaista pedagogiikkaa joustavilla ja työvaltaisilla oppimisympäristöillä, tuloksellisen ja laadukkaan oppilaitoksen johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen sekä huomattavissa luottamustehtävissä toimiminen.

Vuonna 2011 alkaen Tiina Immonen on toiminut Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen rehtorina sekä 1.4.2016 alkaen toimitusjohtajana. Mercuria on laatukoulu, se on pärjännyt hyvin tuloksellisuusrahoituksessa ja ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon se sai vuonna 2016.

Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry edistää jäsenistönsä ammatillista osaamista, palvelussuhteeseen liittyviä ehtoja ja työssä jaksamista, kehittää ammatillista koulutusta ja vaikuttaa koulutuspolitiikkaan. Yhdistys viettää Tampereella SAJO 50v, #uusiamis seminaaria 2.–3.10.2018.