Napauta superhaku
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
1.9.2018

Rento meininki SAKUn syyskisoissa

JormaTukeva_JarmoHuttunen_kapulanvaihto_9498_440x480.jpg 4x100m: Jorma Tukeva avasi, Jarmo Huttunen jatkaa, sitten juoksee Jani Kivistö ja Teemu Joensuu ankkuroi.

Kun Sedu saa järjestää Seinäjoella SAKUn syyskisat, pesäpallon pitää päästä mukaan. Nyt tutkalla mitattiin pallon lähtönopeuksia. Kunhan ensin osuttiin palloon! Oikeat kisalajit: yleisurheilu, petankki, beach volley ja frisbeegolf. Liikunnan iloa täysillä!

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry liikutti liikkuvan henkilöstön yhteen. Kisassa päällimmäisenä hehkuu hyvä tunnelma ja omien rajojen mittaaminen.

Sedun kisajärjestelyistä vastaa vararehtori Hellevi Lassila, yleisurheilun sujumisesta Jorma Tukeva. Tapahtuman monet langat kytkeytyvät Minna Huttuseen, joka ei tänä vuonna ehdi osallistua yhteenkään lajiin. Ja jotta palkinnot menevät oikeille voittajille, yleisurheilun ajanotosta vastaavat Ilmajoen Kisailijoiden kokeneet ammattilaiset Tomi Yli-Rasku ja Heikki Saarimäki. Tulospalvelu on tarkkojen naisten käsissä: Päivi Niemelä ja Hanne Laukkanen.

Sedun henkilöstöä liikkuu eri lajitehtävissä lähes 50, ja turvallisuusalan opiskelijat Kurikasta ja matkailualan opiskelijat Lapualta auttavat lukuisissa erilaisissa järjestelyissä. Onneksi perustason ensihoidon opiskelijat ovat opettajineen näkyvästi paikalla niin liikuntavammoihin saadaan pikaisesti apua. Ensimmäisenä päivänä pärjättiin kylmähoidoilla.

Mitalit ja menestys?

Jorma Tukeva vastaa yleisurheilulajeista, hoitaa tuulimittaria pituushyppypaikalla ja rientää itsekin hyppäämään. Hän ehtii myös työntämään kuulaa ja aloittaa Sedun joukkueen 4x100m viestin. Ähtärin Urheilijoiden kokenut urheilija multitaskaa.

Jarmo Huttunen, Jorma Tukeva, Jyrki Ilves ja Jari Aitaneva kutsuttiin useasti palkintopallille kerran ja toisenkin. Petri Kolehmainen työnsi kuulaa mitalin arvoisesti.Tähän mennessä yllättävimmät suoritukset nähtiin 4x100m viesteissä. Aamulla ei vielä ollut Sedun joukkuetta mutta iltapäivällä niitä oli koossa kolme kovaa nelikkoa. Tällaisia kykyjä Sedussa on!Sedun_viestijoukkueet_9553_700x590.jpg

Mitalijoukkueissa juoksivat kuvan sedulaiset: Jani Kivistö (vas.), Teemu Joensuu, Jorma Tukeva, Jarmo Huttunen, Susanna Rinta-Keturi (vas.), Satu Ristimäki, Hanne Laukkanen, Tuija Mattila.

Katso lisää SAKUn sivuilta

Tulokset