Uutiset
8.9.2022

Sedu ja ABB Robotics yhteistyöhön

PasiArtikaine_ABB_8168_440x480.jpg Sedun johtaja, rehtori Pasi Artikainen ja ABB Roboticsin divisioonan johtaja Janne Leinonen sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu ja ABB Robotics ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Sopimuksen allekirjoittivat Seinäjoen koulutuskuntayhtymän johtaja, rehtori Pasi Artikainen ja ABB Roboticsin divisioonan johtaja Janne Leinonen.

-    ABB Robotics Suomi auttaa yrityksiä näkemään uudenlaisia mahdollisuuksia ja toimimaan luovasti ja järkevästi robotisoituvassa maailmassa, kiteyttää divisioonan johtaja Leinonen.

Sopimuksen toimintasuunnitelmaan on kirjattu mm. Sedun robotiikkakoulutusten auditointi. Sopimuksen osapuolet pitävät tärkeänä alan kehityksen kannalta jatkuvan oppimisen edistämistä ja kehittämistyöhön osallistumista.

-    Sedu valmistelee ABB Roboticsin kanssa yhteistyötä, jonka avulla ABB voi käyttää Sedun kouluttajaresurssia ja toisinpäin. Sitä kautta pääsemme todelliseen win-win-tilanteeseen, jossa kouluttajiltamme vaaditaan jatkuvaa uudistumista. Ja uusinta osaamista he pääsevät myös kouluttamaan yrityksiin ABB Roboticsin kumppanina, tiivistää Sedun Education Oy:n toimitusjohtaja Joona Aro.

-    Etelä-Pohjanmaalla on paljon yrityksiä, jotka kehittävät ja uudistavat toimintojaan robotiikan ja automaation avulla. Sedu haluaa tukea alueen yrityksiä menestymään ja kehittää omia koulutuspalvelujaan robotiikan ja automaation osalta. Yhteistyö ABB:n kanssa vahvistaa Sedun osaamista ja varmistaa, että Sedun osaaminen on ajantasaista. Robotiikan ja automaation avulla yritykset pystyvät kohentamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä, koulutuskuntayhtymän johtaja, rehtori Pasi Artikainen sanoo.

Tutustu

ABB Robotics

Sedun robotiikan koulutukset