Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
21.10.2020

Sedu ja Ähtäri Zoo solmivat kumppanuussopimuksen

Sedun johtaja, rehtori Reija Lepola ja Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho kumppanuussopimusta allekirjoittamassa. Sedun johtaja, rehtori Reija Lepola ja Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho kumppanuussopimusta allekirjoittamassa.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän johtaja, rehtori Reija Lepola ja Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho allekirjoittivat kumppanuussopimuksen. Sopimukseen sisältyy kattava toimenpidesuunnitelma, jota osapuolet ovat koonneet yhdessä.

-    Ähtäri Zoo tarjoaa meidän opiskelijoille mahdollisuuksia työpaikalla oppimiseen erityisesti kesällä, myös oppisopimuksella. Kesän turistikauden aikaan työvoimaa tarvitaan. Matkailualan ja ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden lisäksi rakennusalan ja metsäalan opiskelijat saavat tilaisuuksia kasvattaa osaamistaan, painottaa Sedun vararehtori Hellevi Lassila.

Ähtäri Zoo on lupautunut Sedun matkailualan kummiyritykseksi, ja Ähtäri Zoon toimitusjohtaja on luvannut tulla tapaamaan Sedun opiskelijoita ja kertomaan yrityksen työvoimatarpeista.

Sedu ja Ähtäri Zoo tähyävät yhdessä kansainvälisille markkinoille. Suunnitelmat olivat jo toteutumassa, kunnes korona jäädytti hankkeen. Luontomatkailua kehitetään Ähtärin alueella yhteistuumin eri toimijoiden yhteistyöllä. Ja Sedu vahvistaa matkailualan osaajajoukkoa palkkaamalla yhden matkailualan opettajan lisää.

Ähtäri Zoon kesä rikkoi ennätyksen

Heinä-elokuussa Ähtäri Zoon kävijämäärä ylitti kaikki aikaisemmat kuukausiennätykset. Koronakevään jälkeen perheet löysivät kotimaan matkailukohteet ja luontomatkailun.
-    Kesätyöntekijämme voisivat majoittua Tuomarniemellä, sillä kuluneena kesänä huomasimme, että alueen majoitustila on kortilla sesongin huippuviikkoina, Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho kertoo.

Vararehtori Hellevi Lassila (vas.), Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho ja johtaja, rehtori Reija Lepola - kumppanuudella on yhteiset tavoitteet.
Vararehtori Hellevi Lassila (vas.), Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Arja Väliaho ja johtaja, rehtori Reija Lepola - kumppanuudella on yhteiset tavoitteet.