Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
20.5.2020

Sedu järjestää keväisen virtuaalijuhlan

Omenankukka_spring_440x480.jpg Onnea tutkinnon suorittaneille, kaikille opiskelijoille ja Sedun koko henkilöstölle - tätä kevättä emme unohda!

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu järjestää virtuaalisen kevätjuhlan koronavirusepidemian vuoksi perjantaina 29.5. Onnittelemme tutkinnon suorittaneita. Juhlassa luodaan katsaus Sedun toimintaan ja toimijoihin eri puolilla maakuntaa. Videovälähdykset on kuvattu toukokuussa, ja tuotannosta on vastannut opiskelijoidensa kanssa tieto- ja viestintätekniikan opettaja Petri Luhtala Kurikasta. Juhlan käsikirjoitus on vararehtoreiden ja koulutuspäälliköiden käsialaa. Ohjelman koko sisältöä ei ole paljastettu, eikä varsinkaan yllätysesiintyjää.

Sedussa halutaan kohottaa jokaisen tutkinnon suorittaneen juhlatunnelmaa; juhlan ensiesitys on perjantaina 29.5. klo 18 https://youtu.be/ySyleK_KCQE  Sen jälkeen juhla on katsottavissa tallenteena Sedun YouTube-kanavalla. Tervetuloa kevään juhlaan!

Jokaisella sedulaisella on syytä juhlaan – koronakevät on selätetty menestyksellisesti, paljon uutta on opittu etäopiskelusta ja etäopettamisesta, joustavuutta ja mielikuvitusta on tarvittu rutkasti aikaisempaa enemmän, opiskelijakavereiden ja kollegojen tukea kiitetään. Taitoja on hiottu työelämässä ja videoiden välityksellä mahdollisuuksien mukaan myös kotioloissa. Jokainen sedulainen saa onnitella itseään kevään suorituksista!

Ruusuja jokaiselle tutkinnon suorittaneelle – tutkintotodistukset lähetetään postitse.

Kevään kohokohta ruudullasi - tilaa Sedun Youtube-kanava