Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
5.6.2019

Sedu solmii tiiviit suhteet kumppaneihinsa

Kumppanuussopimus-Sedu-Kuntayhtymä-Kaksineuvoinen-levea.jpg Piia Kujala (vas.) ja Antti Perkkalainen Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta sekä Hellevi Lassila ja Reija Lepola Sedusta uskovat, että kumppanuus lisää yhteistyön suunnitelmallisuutta ja tukee pitkäjänteistä kehittämistä.

Tänään Kuntayhtymä Kaksineuvoinen solmi kumppanuussopimuksensa Sedun kanssa. Kumppanuus lisää suunnitelmallisuutta, jatkuvuutta ja tukee pitkäjänteistä kehittämistä. Sopimuksiin liitetään toimintasuunnitelma konkreettisista molempia osapuolia hyödyttävistä toimista.

Sedun ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen suunnitelmaan on mm. kirjattu pyrkimys ohjata opiskelijoita Kaksineuvoisen eri yksiköihin ympäri vuoden. Työpaikkaohjaajakoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan.

Sedu sitoutuu tiedottamaan Kaksineuvoisen esimiehiä ammatillisen koulutuksen uudistuksista. Tutkintokoulutusten sekä tutkinnon osien koulutustarve kartoitetaan sovituissa tapaamisissa.

Kumppanuuden kautta kumpikin osapuoli saa hyödyn asiantuntijuudesta ja mahdollistaa opiskelijoille aidot työelämän oppimisympäristöt.