Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
12.6.2018

SeduPro uunista ulos

Maija_SeduPro_0670_440x480.jpg Graafisen alan opiskelija Maija Jormanainen - ja valmis julkaisu

Sedun vuosijulkaisu SeduPro on ilmestynyt painosta. Julkaisu kokoaa toimia, joita Sedussa on tehty ja tehdään ammatillisen koulutuksen uudistamiseksi - opiskelijan ja työelämän parhaaksi.

SeduPro selvittää

- miten opiskelija hyötyy uudistuksesta

- miten uudet oppimisympäristöt tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden lähteä kartuttamaan osaamista. Osaaminen ratkaisee. Kun osoittaa, että on saavuttanut tavoitteet, voi siirtyä opinnoissa eteenpäin.

- miten reformi vaikuttaa työelämään ja miten Sedun opiskelijat voivat osaamisellaan hyödyttää työelämää. Oppisopimus on oivallinen tapa keittiöpäällikkö Marko Vehka-ahonkin mielestä: "Meille tämä ratkaisu on lottovoitto; saan opettaa Tiian (Verlin) talon tavoille, vähän se vie aikaa mutta haluan, että työ ei mene hukkaan vaan Tiia myös jää taloon."

- miten opettajan työ muuttuu. "Yli 300 opettajaa on suorittanut pronssitason osaamismerkin, jonka myöntäminen edellyttää vähintään 7 tehtäväkokonaisuuden läpäisemistä", kehittämispäällikkö Minna Haasio kuvaa. Sedun opettajat opiskelevat digiä - ja venyvät paljoon muuhun.

Saat julkaisun käteesi Sedun eri taloista. Kun et malta odottaa, lue, millainen tekemisen meininki Sedussa nyt on...