Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
2.9.2021

Sedun yhteistyö AREn kanssa syvenee

Kumppanuussopimuksen sisällöstä vastaavat koulutuspäällikkö Jani Pusa (vas.), vararehtori Hellevi Lassila ja aluejohtaja Jani Rintala. Kumppanuussopimuksen sisällöstä vastaavat Sedun koulutuspäällikkö Jani Pusa (vas.), vararehtori Hellevi Lassila ja AREn aluejohtaja Jani Rintala.

AREn aluejohtaja Jani Rintala ja Sedun vararehtori Hellevi Lassila allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.

-    Olemme tehneet monipuolista yhteistyötä jo pitkään. Pitkällä tähtäimellä kumppanuussopimus tekee yhteistyöstä suunnitelmallisempaa, painottavat Jani Rintala ja Sedun koulutuspäällikkö Jani Pusa.

Tapaamisessa sovittiin työpaikkaohjaajakoulutuksista ARElle sopivaan aikaan ja muutamista oppisopimuskoulutuksista.

-    Meillä neljä sähköasentajaa aloittaa ammattitutkinto-opinnot ja työnjohtajia on tulossa TUKESin sähköturvallisuustutkintoon S1, S2 ja S3 valmistavaan koulutukseen, Rintala kertoo.
-    Sähkö- ja automaatioalalla lait ja standardit on tunnettava, ja me oppilaitoksena pysymme standardimuutoksista varmasti ajan tasalla, koulutuspäällikkö Jani Pusa vakuuttaa.

Jatkosuunnitelmiin on kirjattu räätälöidyt koulutuspaketit AREn tarpeisiin koskien laajasti koko talotekniikkaa. Jani Rintalalla on jo kokemusta oppisopimuskoulutuksesta, kansainvälisistä vaihto-opiskelijoista sekä sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnosta. Hän kuuluu AREn valtakunnalliseen Oppiva ARE -koulutuskehitysryhmään ja painottaa yrityksen koulutusmyönteisyyttä.

 

ARE – talo on tekniikkalaji

ARE toimii laajasti talotekniikassa, ja yrityksessä työskentelee yhteensä n. 3400 talotekniikka-alan ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa toimipaikkoja on yli 20. Aluejohtaja Jani Rintala luotsaa Seinäjoella 15 miljoonan liikevaihtoa ja 100–120 työntekijän töitä.

 

Sedun sähkö- ja automaatioala

Sedu kouluttaa sähköasentajia ja automaatioasentajia Kurikassa, Lapualla, Seinäjoella ja Ähtärissä. Seinäjoella Sedussa voi opiskella myös myös alan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon. Täydennyskoulutusta tarjotaan, mm. sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksia ja sähköturvallisuustutkintoon S1, S2 ja S3 valmistavaa koulutusta.

Katso Sedun sähkö- ja automaatioalan koulutustarjonta tästä

Huomaa mm.
- Vocational qualification in Electrical Engineering and Automation Technology, automation assembler
- TUKESin sähköturvallisuustutkintoon S1, S2 ja S3 valmistava koulutus