Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
17.1.2019

Yhteistyöllä Sote-alalle työntekijöitä

Kivipuro_440x480px.jpg Marjo Panula ja Mervi Marjakoski Kivipurosta

Sote-alan työnantajien aloitteesta Sedu järjesti rekrytointitilaisuuden opiskelijoille ja työnantajille. Yritysten tavoitteena on löytää sopivia työntekijöitä ja opiskelijan saada kaipaamaansa alan palkkatyötä. Työntekijöitä tarvitaan mm. viikonloppu-, ilta- ja lomasijaisuuksiin.

-Etsimme etusijassa sijaisia, mutta myös työpaikalla oppijoita ja tietenkin hyviä työntekijöitä, kertoo Eskoosta sijaisrekrytoija Minna Tiikkainen. Tämä tapahtuma on ehdottomasti hyödyllinen, täällä kohtaamme vaivattomasti alan opiskelijat. Haluamme tulla esille, että ihmiset muistavat myös Eskoon hyvänä vaihtoehtona työpaikkaa etsittäessä.

Kivipurosta Marjo Panula ja Mervi Marjakoski etsivät keikkatyöntekijöitä, mutta myös työntekijöitä pitempiaikaiseen työsuhteeseen. - Henkilökunnan äkillisen sairastumisen varalta olisi hyvä olla varalla keikkatyöntekijöitä. Työntekijöitä tarvitsemme kotihoitoon ja tehostettuun palveluasumiseen. Tämä Rekrytori on kyllä kohderyhmältään täydellinen, tuumaavat Panula ja Marjakoski.

-Rekrytori laitettiin ”pystyyn” pienillä ponnistuksilla, ajatuksena, että ihmiset kohtaavat ja voimme olla apuna sekä yrityksille, että meidän opiskelijoille, kertoo Minna Sainio Sedusta. Näkisin alakohtaisille rekrytapahtumille olevan tilausta jatkossakin. Toivottavasti tästä tulee vuosittainen tapahtuma. Positiivista palautetta on tullut työnantajilta, opiskelijoilta ja henkilökunnalta.

Oppisopimus kannattaa

-Kesäoppisopimus on hyödyllinen vaihtoehto niin työntekijälle kuin työnantajalle, vinkkaa Sainio. Opinnot voi suorittaa myös loppuun oppisopimuksella.

Eskoon edustajat rekrytorilla

Panula_Marjakoski 440x480px.jpg