Hae koulutusta
Valitse ajankohta
Alkaen:
Päättyen:
Valitse
Uutiset
3.9.2019

Yhteistyöllä suomalaisen ruuan puolesta

Atria_8703_440x480.jpg Kumppanuussopimuksen allekirjoittivat Seinäjoen koulutuskuntayhtymän johtaja, rehtori Reija Lepola (vas.) Atria Suomi Oy:n henkilöstön kehittämispäällikkö Kaija Ketola-Annala, henkilöstöjohtaja Patrik Lindholm ja rekrytointipäällikkö Mari Kankaanpää sekä Sedun vararehtori Hellevi Lassila.

Ruokamaakunnassa Atria Suomi Oy ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu solmivat kumppanuussopimuksen keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä.

Elintarvikealalle tarvitaan uusia tekijöitä. Kumppanuussopimukseen kuuluu työpaikalla tapahtuvaa oppimista; koulutussopimuksella ja oppisopimuksella Sedun opiskelijoilla on mahdollisuus kasvattaa osaamistaan Atrialla. Lisäksi Sedu tarjoaa Atria Suomi Oy:lle esim. räätälöityjä henkilöstön täydennyskoulutuksia.

- Maakunnan työttömyysaste on alhainen eikä uutta työvoimaa ole helposti saatavilla, joten henkilöstön jatkuva kouluttautuminen on tärkeää, painottaa Sedun johtaja, rehtori Reija Lepola.

- Atrialla työtehtävät vaihtelevat, ja osastolta toiselle voidaan siirtyä. Usein siirrytään 5–10 henkilön ryhmissä osastolta toiselle, kertovat henkilöstön kehittämispäällikkö Kaija Ketola-Annala ja henkilöstöjohtaja Patrik Lindholm.

Kumppanuussopimuksen tarkoitus on ylläpitää ja kehittää Atrian henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa sekä turvata osaavien työntekijöiden saatavuus ja toisaalta edistää Sedun opiskelijoiden mahdollisuuksia työllistyä Atrialle. Näin kumppanuus tuo lisäarvoa kummallekin osapuolelle ja parantaa niiden kilpailukykyä.

 

Suomalaisen ruuan päivä 4.9.

Suomalaisen ruuan päivää vietetään ensimmäisen kerran 4.9. Merkkipäivä on Ruokatiedon lanseeraama. Sedu vastaa Atrian haasteeseen; Suomen lippu nostetaan salkoon Seinäjoella Törnäväntiellä. Törnäväntiellä opiskelevat elintarvikealan tulevaisuuden tekijät.

Lue lisää Suomalaisen ruoan päivästä