Oppisopimus

Oppisopimus on toimiva keino rekrytoida työntekijöitä tai kouluttaa nykyistä henkilöstöä. Kouluttamalla työntekijän työpaikalla saat tarpeeseesi sopivinta osaamista nopeasti ja maksutta. Tutkinnot ovat tuhansien eurojen arvoisia, mutta työnantajana maksat vain palkkakulut.

Nykyisen henkilökunnan kouluttaminen oppisopimuksella on investointi tulevaan, sillä koulutettu ja osaava henkilökunta auttaa yritystäsi menestymään. Oppisopimusta voidaan hyödyntää myös pk-yritysten omistajavaihdoksen tukena ja yrittäjän kouluttautumisessa.

Oppisopimus perustuu aina työsuhteeseen. Sen tavoitteena voi olla koko tutkinto tai se voidaan solmia lyhyempikestoisena, esimerkiksi yksittäiseen tutkinnon osaan tähtäävänä. Huom. Myös kesätöihin tulevalle opiskelijalle on mahdollista tehdä oppisopimus kesätyön ajaksi, jos oppisopimuksen edellytykset (https://www.sedu.fi/fi/Tyoelamalle/Oppisopimus/Tyonantaja-sitoutuu) täyttyvät. Työnantajana saat motivoituneen ja sitoutuneen opiskelijan, jonka opinnot etenevät myös kesätyön aikana ja hän valmistuu nopeammin.

Oppisopimuksen tavoitteena voi olla koko tutkinto tai se voidaan solmia lyhyempikestoisena, esimerkiksi yksittäiseen tutkinnon osaan tähtäävänä. Oppisopimus perustuu aina työsuhteeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Yrityspalvelut, oppisopimus, s-posti: oppisopimus(at)sedu.fi, p. 040 868 0627