Takaisin

Autoalan SFS-6002 -sähköturvallisuuskoulutus

Autoala

Jatkuva haku
Kortit ja pätevyydet
Lähiopiskelu

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu auto- ja kolarikorjaamoissa työskenteleville mekaanikoille/yrittäjille.

Mitä saat

2017 uudistetun standardin myötä sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 – koulutus.

Tämä tarkoittaa yhtä lailla renkaiden myyntiin ja vaihtotyöhön keskittyviä yrityksiä, tavanomaisia autokorjaamoita tai merkkiorganisaatioita. Ja ihan jokaista autoalan yritystä ja henkilöä, jotka huoltavat sähkö- tai hybridiautoja!

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Koulutukseen sisältyy lähipäivän lisäksi vapaaehtoinen verkkomateriaali, jossa esimerkein ja harjoitustehtävien avulla voit valmentautua SFS-6002 kokeeseen. Samalla sähkö- ja hybridiautojen tekniikka tulee sinulle tutuksi.

Hakeutuminen

Hakeutuminen alla olevan linkin kautta.
Koulutuksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan elokuun aikana.
Muistathan tarkastaa että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein, sillä tiedottaminen tapahtuu ensisijaisesti sähköpostin välityksellä.

Koulutuksen hinta on 240 € (sis. alv. 24%). Koulutuksen hintaan sisältyy lukumateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.

Vähimmäisosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 5 henkilöä. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme puolet hinnasta. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuksen sijaan yritys voi lähettää toisen työntekijän estyneen tai sairastuneen tilalle. Henkilömuutoksista koulutuksiin emme peri kuluja.

Hae tähän koulutukseen Hae koulutukseen yrityksille

Koulutuksen sisältö mm.
- Sähkötyöturvallisuuden keskeiset säädökset
- Sähkötekniikan perusteet
- Sähkön vaarat ja tapaturmat
- Suojausmenetelmät
- Sähköturvallisuuden organisointi
- Työskentelykäytännöt
- Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset
- Sallitut sähköasennukset
- Sähkö- ja hybridiajoneuvojen rakenne
- Sähkö- ja hybridiajoneuvojen kolariturvallisuus
- Työskentelyturvallisuus

Koulutus pidetään Sedu, Törnäväntie 24, 60200 Seinäjoki, auto-osastolla.

240 €

Lisätietoja

Jani Mikkilä p. 040 868 0688, jani.mikkila@sedu.fi

Jaa sivu: