Takaisin

EVERYTHING DiSC® työyhteisöprofiili- kehitä yhteistyötä ja vuorovaikutustaitoja

Esimiestyö ja johtaminen

Jatkuva haku
Yrityskoulutus

Kenelle

DiSC®-profiili on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittämiskohteensa omassa vuorovaikutuksessaan sekä ymmärtää erilaisuutta ja muiden toimintatapoja työyhteisössä. Se soveltuu erityisesti esimiehille, työpaikkaohjaajille sekä myynnin ja palvelualojen ammattilaisille.

Mitä saat

DiSC®-profiilin avulla voit kehittää vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitojasi, lisätä itsetuntemustasi ja ymmärtää omaa toimintatapaasi. Löydät omia vahvuuksia, kehittämiskohteita sekä motivaatio- ja stressitekijöitä. Analyysiä voidaan työyhteisössä hyödyntää myös uuden henkilön rekrytointilanteessa.

Hakeutuminen

Ota yhteyttä ja varaa ajankohta.
DiSC® analyysi käydään kanssasi läpi henkilökohtaisesti Teamsin kautta (kesto yksi tunti).

Koulutuksen hinta 225 € tutkinto-opiskelijoille ja työpaikkaohjaajille, muille 250 € (sis.alv 24%).

• erilaisten toimintatapojen ymmärtäminen
• yhteistyötaitojen kehittäminen
• oman toiminnan mukauttaminen

DiSC® on yksinkertainen ja tehokas tapa sanoittaa erilaisuutta. Se perustuu psykologi William Marstonin teoriaan ja sitä käytetään ihmisten välisen kommunikaation kehittämisessä. DiSC®-mallin suosio perustuu sen helppoon ja nopeaan omaksuttavuuteen.

Mallissa havainnollistetaan ihmisten käyttäytymistä neljän perustoimintatavan avulla, joita kuvataan kirjaimilla D (hallitseva), I (vaikuttava), S (vakaa) ja C (tunnontarkka).

DiSC®-työyhteisöprofiili perustuu henkilön omaan itsearviointiin, joka tehdään verkkokyselynä.
Se perustuu adaptiivisen testaukseen, jossa osioiden valinta mukautuu yksilön edellisten vastausten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestelmä seuraa henkilön vastaustyyliä ja tarvittaessa varmistaa lisäkysymyksillä mahdollisimman luotettavan tuloksen syntymisen. DiSC®-profiilien luotettavuus on tutkitusti erittäin korkea ja menetelmää hyödynnetään maailmanlaajuisesti.

Koulutuksen kesto 2,5-5 h ryhmän koosta riippuen.

225 €

Lisätietoja

Satu-Maarit Sivula p. 040 5399 968, satu-maarit.sivula(at)sedu.fi

Minna Sainio p. 040 8680 631, minna.sainio(at)sedu.fi

Jaa sivu: