Takaisin

EVERYTHING DiSC® Work of Leaders – johtajuusprofiili

Esimiestyö ja johtaminen

Jatkuva haku
Sedu Akatemia
Lähiopiskelu

Kenelle

Akatemian jäsenyritykselle kohdennettu ja suunniteltu kokonaisuus.

Mitä saat

Saat henkilökohtaisen Work of Leaders –profiilisi, joka auttaa sinua pohtimaan johtajan perustehtäviä uudella tavalla. Johtajuuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten luonne, kognitiiviset taidot sekä kokemus. Oman johtajuusprofiilisi avulla voit löytää tavan johtaa erilaisia ihmisiä, lisätä luottamusta ja mahdollistaa tiimillesi suotuisat työskentelyolosuhteet.

• Johtamisen prioriteetit: mihin voimavarat suunnataan ja mitä kannattaa kehittää
• Johtamistaidot vision luomisen, sitoutumisen ja toteutuksen osalta
• 18 parasta johtamisen käytäntöä verrattuna omaan toimintaasi
• Oman johtajuutesi ja johtamiskulttuurisi kehittäminen

DiSC® on yksinkertainen ja tehokas tapa sanoittaa erilaisuutta. Se perustuu psykologi William Marstonin teoriaan ja sitä käytetään ihmisten välisen kommunikaation kehittämisessä. DiSC®-mallin suosio perustuu sen helppoon ja nopeaan omaksuttavuuteen.
Mallissa havainnollistetaan ihmisten käyttäytymistä neljän perustoimintatavan avulla, joita kuvataan kirjaimilla D (hallitseva), I (vaikuttava), S (vakaa) ja C (tunnontarkka).
Analyysi tehdään verkkokyselynä, ja se perustuu adaptiivisen testaukseen, jossa osioiden valinta mukautuu yksilön edellisten vastausten mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mittausjärjestelmä seuraa henkilön vastaustyyliä ja tarvittaessa varmistaa lisäkysymyksillä mahdollisimman luotettavan tuloksen syntymisen. DiSC®-profiilien luotettavuus on tutkitusti erittäin korkea ja menetelmää hyödynnetään maailmanlaajuisesti.
Ennen Johtajuusprofiilia suositellaan Everything DiSC®- työyhteisöprofiilin tekemistä.

Lisätietoja

Juha-Pekka Hietala, p. 040 680 7533
Sanna Torvinen, p. 040 680 6943
etunimi.sukunimi@sedu.fi

Jaa sivu: